Henótês-seurakunta Henótês-seurakunta
TUE SEURAKUNNAN TYÖTÄ

Sielujen voittaminen Jeesukselle on työssämme tärkeintä. Olemme saaneet nähdä, miten ihmisen koko olemus muuttuu, kun hän pelastuu. Vaikeastakin henkilöstä, mikäli hän todella antaa koko elämänsä Jeesukselle, tulee ihminen, jonka seurassa toiset haluavat olla.

Tarkoituksemme on pitää kotikokouksia eri paikkakunnilla, mikäli Jumala suo. Sinä voit olla auttamassa tässä asiassa, lahjoittamalla varoja sekä rukouksin tukemassa. Kotikokouksiin tulevat monet sellaiset ihmiset, jotka eivät tule seurakuntaan. Vuosien kuluessa monet ovat Suomessa tulleet kotikokouksissa uskoon. 
Kunnia Jumalalle.

Rahankeräysluvan saaja: Henótês ry (1074764-2)

Myöntäjä: Poliisihallitus, nro RA/2021/1335 (15.10.2021)

voimassaoloaika 1.1.2022 alkaen
koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Rahankeräystili Nordea, FI05 1135 3000 3089 24

Varojen käyttötarkoitus ja kohdealue:

Kerätyt varat käytetään hengelliseen julistus- ja evankelioimistyöhön Suomessa ja ulkomailla. Yhdistys järjestää Sanan ja rukouksen iltoja, viikonlopputapahtumia, konsertteja ja kokoussarjoja. Lisäksi yhdistykseen hallinnollisesti kuuluvat seurakunnat järjestävät viikoittain vuokratuissa tiloissa Jumalanpalveluksia.

Varoilla katetaan tilaisuuksien järjestämisestä aiheutuvia vuokra- ja mainoskuluja, puhujien kulukorvauksia sekä toimintaan välittömästi liittyviä hallinnollisia kuluja.